Effects

Mad professor Sweet honey overdrive
Mad Professor heeft met de Sweet Honey Overdrive een heerlijk en veelzijdig overdrive-pedaal afgeleverd. Zowel op versterkers ingesteld op overdrive als op versterkers ingesteld op een clean geluid geeft de Sweet Honey Overdrive een dynamische sound weer.

Mad professor Deep blue delay
De Mad Professor Deep Blue Delay is een natuurlijk klinkende digitale/analoge delay met een volledig analoog signaalpad. Het pedaal is ontworpen met de vintage tape delays in gedachten. Vandaar dat de keuze is gevallen op een combinatie van digitale en analoge technieken. Doordat de delay’s digitaal worden opgewekt is het Mad Professor gelukt om het pedaal uiterst compact te houden.

TC electronics Corona chorus
De Corona chorus biedt standaard SCF instellingen en/of een super dikke Tri-Chorus, hiermee ben ik altijd zeker van uitbreidende klankopties, van glazige sprankeling tot onbegrijpelijke klankkluwen. Uitermate geschikt voor ’70 disco en ’80 popmuziek.

TC electronics Hall of fame reverb
Hall Of Fame Reverb heeft een verzameling van de ultieme reverbs. Met Hall Of Fame Reverb ben ik klaar voor iedere situatie die vraagt om een beetje (of heel erg veel) galm. Hall Of Fame Reverb geeft je 10 reverb types en een custom TonePrints. De reverbs hebben onder meer Spring, Hall, Plate, Room, Church en Ambience; van heel subtiel tot een enorme bak galm. Hall Of Fame heeft Decay, Color en Level knoppen, die het instellen van geluid makkelijk en snel maken. Verder is hij gebouwd met een True Bypass ontwerp, waardoor je absoluut geen signaalverlies hebt wanneer het effect uit staat, en wordt je droge geluid ook bij een ingeschakeld effect totaal en analoog doorgevoerd naar de output.

Dunlop Cry Baby Wah classic
De Cry Baby Classic is hét wah-pedaal met de klassieke sound van de jaren ’60. Dunlop heeft de GCB96F namelijk uitgerust met de legendarische Italiaanse Fasel spoel. Hierdoor krijg je de authentieke klank, het karakter én feel zoals die van de allereerste originele Cry Baby pedalen. Van het typische Jimi Hendrix geluid op Woodstock tot funky jaren ’70 slagjes, de Cry Baby Classic brengt mijn geluid weer helemaal terug in de tijd!