Het begin
Het lijkt een cliché maar muziek zat er al vroeg in. Als jongetje van een jaar of 4 stond ik al te dansen voor de radio en vanaf het moment dat ik begreep wat ze eigenlijk bij de radio deden wist ik het zeker! Ik wilde radio dj worden. Het is iets anders gelopen. Ik was zo iemand die van z’n laatste zakgeld een van toen nieuwste singeltjes kocht om die vervolgens grijs te draaien. Het draaien van muziek is natuurlijk leuk tijdverdrijf maar het zelf maken is nog veel leuker. Op de basisschool hadden wij de mogelijkheid om in de middag pauze muzieklessen te volgen, ik besloot me op te geven voor gitaarlessen. Na een tijdje lessen te hebben gevolgd, had ik mijn eerste podium ervaring met het schoolorkest bij een van de jaarlijkse schoolmusicals.

Middelbare school periode
Na de basisschool kwam natuurlijk het voortgezet onderwijs, door verschillende omstandigheden is de gitaar toen een tijdje in de hoek blijven staan. Rond m’n 13e heb ik de gitaar weer opgepakt en ben ook weer begonnen met lessen, toen vooral klassiek gitaar. In de jaren die daar op volgende heb ik verschillende certificaten behaald bij de N.O.M.

In dezelfde tijd heb ik ook mijn oude hobby weer opgepakt; het draaien van plaatjes, in de school discotheek heb ik 3 jaar lang voor dj gespeeld. Hier heb ik geleerd dat het draaien of spelen van muziek alleen niet genoeg is. Mensen entertainen is een wezenlijk onderdeel voor het maken van een leuke avond. Maar ook hier kwam de live muziek weer om de hoek, toen er een schoolband werd opgericht was ik hier (natuurlijk) bij om mee te doen. Na veel oefenen en spelen op schoolfeesten, hebben we uiteindelijk een aantal keer in het voorprogramma van Normaal mogen verzorgen. Absoluut een te gekke ervaring! Deze band is opgehouden te bestaan in 1994. Na deze tijd is er veel gebeurd in de privé-sfeer, werk, opleidingen en de ziekte van mijn vader die overleden is in september 2000.

Na school en later..
Na wat zoek werk kwam ik terecht in Soul/pop coverband Red Label, een echt grote band met blazers enzo. Helaas was deze band voor de meeste leden een tweede naast hun vaste band, waardoor er soms weinig tijd overbleef om te kunnen repeteren. Later is dan ook besloten de band te ontbinden. Maar omdat ik de smaak nu echt te pakken had besloot ik verder te zoeken. Korte tijd later kwam Unit Five om de hoek kijken. Een leuke en enthousiaste band die zich vooral richt op bruiloften, personeelsfeesten en openbare activiteiten. Dit gecombineerd met een allround repertoire en goede show maakt Unit Five tot fantastische band om in te spelen. Na 9 jaar in Unit Five gespeeld te hebben stopte deze band begin 2013. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en al snel vond ik een nieuwe uitdaging. Ik ben zowel als vaste band gitarist en/of free-lance gitarist inzetbaar voor verschillende projecten, stijlen en doeleinden.